Video Ce a declarat Mandorlini, înainte de reluarea campionatului

Ce a declarat Mandorlini, înainte de reluarea campionatului
| Foto: captura YouTube - CFR TV

Antrenorul lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a făcut mai multe declaraţii înainte la finalul cantonamentului din Spania şi reluarea campionatului.

Deşi s-a vehiculat în ultimul timp faptul că Adi Mutu ar putea să ajungă pe banca tehnică a CFR-ului, oficialii din Gruia şi-au arătat constant susţinerea pentru italianul Andrea Mandorlini. 

I-au adus acestuia jucători noi şi au încercat să îi păstreze pe cei care ar putea face diferenţa în lupta pentru titlu. În perioada de mercato, formația din Gruia a făcut câteva transferuri importante, aducându-i pe Omar El Kaddouri, Alan Aussi, Kader Keita și pe Petar Mamic.

Tehnicianul lui CFR Cluj făcut câteva declaraţii la Oliva Nova, în Spania, înainte de a reveni la Cluj. Acesta a explicat că este mulțumit de mutările făcute și de felul în care a descurs cantonamentul, dar este conștient că lupta din campionat va fi una strânsă. 

"E un nou început și m-aș bucura să fie un început important"

"A mers bine pregătirea, suntem mulțumiți. Eu sunt mulțumit de meciul amical cu Gent. Jucătorii nou-veniți sunt buni, motivați, vin la un club important. Keita e un jucător care deja juca, dar pentru El Kaddouri e mai dificil. Dar ne vor ajuta.

Perioada de mercato e încă deschisă. Eu cred că schimbări importante nu o să mai facem. Noi am avut noroc, ne-am antrenat, dar știu că la revenire situația va fi altfel. E un nou început și m-aș bucura să fie un început important", a declarat Andrea Mandorlini la CFR TV. 

Comenteaza