Patronul lui CFR Cluj, Neluțu Varga, despre soarta lui Dan Petrescu, înainte de partida cu Sivasspor. "Nu merg niciodată la vestiar. Are cine"

Patronul lui CFR Cluj, Neluțu Varga, despre soarta lui Dan Petrescu, înainte de partida cu Sivasspor. "Nu merg niciodată la vestiar. Are cine"
| Foto: Captura video - Sport PRO-tv.ro

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost la un pas de plecarea de la echipa ardeleană, în urmă cu o lună, când tensiunile dintre acesta şi patronul Neluţu Varga au luat amploare.  

În urmă cu mai bine de o lună Neluţu Varga, patronul campioanei, îşi exprima dezamăgirea în legătură cu rezultatele obținute de "feroviari" și a anunțat că e dispus să renunțe la colaborarea cu Petrescu.

"Dragoste cu sila nu se poate face!", declara Varga, vorbind chiar de condițiile rezilierii contractului şi amintind că i-a făcut lui Dan Petrescu "absolut toate poftele", iar singurul lucru care îl interesa erau rezultatele, declarase Varga acum o lună pentru Playsport.

Miercuri "feroviarii" au decolat spre Turcia, unde vor întâlni Sivasspor, liderul grupei. Echipa clujeană este în căutarea revanșei în Conference League pentru eșecul din partida tur, dar și a unui rezultat care să îi asigure calificarea în primăvara europeană, iar patronul are un cu totul altfel de mesaj pentru antrenor. 

Înainte de meciul care poate fi decisiv pentru calificarea în primăvara europeană, Neluțu Varga, acționarul majoritar al celor de la CFR Cluj, l-a asigurat pe Dan Petrescu de toată susținerea conducerii. Omul de afaceri nu i-a trasat un obiectiv clar lui Dan Petrescu, dar este convins că echipa sa va impresiona și în acest an.

„Anul acesta ne-am dorit foarte mult să ne califăcăm în Champions League sau măcar în Europa League, dar datorită ghinionului pe care l-am avut în primele meciuri nu am reuşit, dar ne-am resemnat şi am încercat să continuăm pe linia munde am reuşit să ne calificăm. (...)

Sută la sută rămâne la Cluj! Noi îl susținem până la capăt. Obiectivul este să ne îndeplinim misiunea de a merge cât mai mult. Cât putem! Am și garanția băieților că și ei își doresc, și Dan își dorește, și noi. Eu cred că vor face un lucru bun anul ăsta”, a spus Neluțu Varga, într-un interviu citat de sport.ro.

Varga a mai adăguat că el nu merge niciodată la vestiar deoarece "are cine" să facă acest lucru. "Dan, de aceea e antrenor. El trebuie să vorbească cu ei (fotbaliştii - n.red.) şi preşedintele Cristi Balaj, conducerea, eu, mai puţin", a încheiat patronul lui CFR Cluj. 

Comenteaza