Ce a simțit Mario Camora după criticile primite la prima convocare: “E preţul pe care îl plăteşti ca persoană publică”

Ce a simțit Mario Camora după criticile primite la prima convocare: “E preţul pe care îl plăteşti ca persoană publică”
| Foto: digisport.ro

Căpitanul campioanei CFR Cluj a devenit primul fotbalist naturalizat din istoria echipei naționale de fotbal a României.

Născut în Portugalia, Mario Camora a sosit la Cluj-Napoca în 2011 și de atunci îmbracă tricoul formației din Gruia. Anul 2020 i-a adus și prima convocare la echipa națională, după ce fundașul a obținut cetățenia română.

Cu toate acestea, prezența sa la lotul național a fost îndelung contestată de o parte a suporterilor. Fotbalistul a dezvăluit că acea perioadă a fost una mai complicată pentru familia sa, însă e pregătit să continue să evolueze pentru România.

”Eu eram pregătit pentru tot ce s-a întâmplat, dar îmi era mai greu să explic familiei ce se întâmplă. Pentru mine nu mi-a fost teamă, ci pentru familie. Eram conştient că o să fiu convocat.

Eu nu am jucat pentru România pentru un transfer, unde să merg la 33 de ani? La Barcelona? A fost un moment de mândrie pentru mine, pentru că am ajuns la naţională. Mulţi nu au această oportunitate, iar eu am avut-o. Le mulţumesc celor de la FRF, lui Mirel Rădoi că au avut încredere în mine.

E preţul pe care îl plăteşti ca persoană publică. Eu mi-am asumat acest preţ. Familia mea a suferit însă mai mult decât mine. Dar nu-mi pare rău şi când o să fiu concovat, o să merg la naţională. Eu sunt român”, a spus Mario Camora la Look Sport.

Comenteaza