Ce a declarat Emma Răducanu după ce a umilit-o pe Serena Williams pe teren

Ce a declarat Emma Răducanu după ce a umilit-o pe Serena Williams pe teren

Emma Răducanu a umilit-o pe Serena Williams, 6-4, 6-0, în runda inaugurală la Cincinnati, după numai 65 de minute de joc. 

Există o diferență de vârstă de 20 de ani între cele două jucătoare, iar Serena Williams a câștigat primul ei Grand Slam în 1999, cu trei ani înainte ca adversara ei britanică Emma Răducanu să se nască, scrie Sky News

Tenismena cu origini româneşti, Emma Răducanu, i-a grăbit retragerea celebrei Serena WIlliams, oferindu-i șansa unui singur meci jucat la Cincinnati. 

„A fost o onoare pentru mine să împart terenul cu Serena. Cred că e timpul să o onorăm pentru cariera deosebită pe care a avut-o. Mă bucur că ni s-au intersectat carierele și că am avut șansa să joc împotriva ei. Tot ce a reușit ea în tenis m-a inspirat.

Am avut emoții de la început până la final, pentru că știu ce campioană mare este și cum poate reveni din orice poziție dificilă, dar mă bucur că mi-am menținut calmul,” a declarat Emma Răducanu, în interviul oferit după meci. 

După Serena, Emma Răducanu a mai spulberat o campioană de Grand Slam la Cincinnati. Emma Răducanu (19 ani, 13 WTA) a învins-o pe Victoria Azarenka (33 de ani, 22 WTA), scor 6-0, 6-2, și s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Cincinnati. 

"Am realizat că oamenii vor vorbi indiferent de ce voi face. Ieri și astăzi am reușit să scap de emoții, m-am detașat și am jucat la cel mai înalt nivel. Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, sper să fie alături de mine și turul următor", a declarat Emma Răducanu, după victoria cu Azarenka

Comenteaza