Video Ce are în bagaj un fotbalist convocat în premieră la națională. Păun dă răspunsul: “Ghetele, tableta și Biblia”

Ce are în bagaj un fotbalist convocat în premieră la națională. Păun dă răspunsul: “Ghetele, tableta și Biblia”
| Foto: frf.ro

Jucătorul campioanei CFR Cluj se află pentru prima dată la lotul național și a dezvăluit ce și-a pregătit de acasă pentru debutul sub tricolor.

Evoluțiile bune din startul sezonului l-au adus pe Adrian Păun în atenția selecționerului Contra. Mijlocașul a evoluat bine în Liga 1 și chiar a purtat banderola de căpitan la echipa de club în mai multe partidei. Convocat în premieră la echipa națională, pentru dubla cu Spania și Malta, Păun a dezvăluit ce are în bagajul cu care a sosit în cantonament. Fotbalistul formației din Gruia a vorbit și despre pasiunea s-a pentru un club mare din Europa.

Păun a discutat despre bagajul său la prima convocare, dar și despre un posibil debut sub tricolor. “Ghetele nu pot lipsi niciodată, hainele cu care dorm. Bineînțeles am și tableta pentru că ne uităm la seriale cât suntem în cantonament. Am aici și o boxă pentru că îmi place să ascult muzică. Tableta e pentru seriale, dar și pentru unele jocuri, când am timp. Mai am aici și o Biblie, din care mai citesc seara înainte să mă culc. Mă ajută să mă liniștesc și o port mereu cu mine și la meciurile echipei de club.

Sunt pregătit pentru cele șapte zile de cantonament, am emoție, e prima mea convocare, dar sper să fie emoții constructive. Știm cu toții cât de bună e echipa Spaniei, ce lot au, însă sper să facem o figură frumoasă și să îi încurcăm. Sunt pregătit să debutez, dacă se va apela la mine sunt pregătit din toate punctele de vedere”, a spus jucătorul pentru FRF.

Mijlocașul CFR-ului a dezvăluit și care e echipa sa de suflet. “Sunt fan al celor de la AC Milan și am mai multe tricouri ale lor. Anul trecut am fost pe San Siro. De când eram mic țin cu ei. Fratele meu îi urmărea și m-a făcut și pe mine să mă îndrept spre ei. Îmi aduc aminte finala din 2003, când au învins Juventus, atunci m-am îndrăgostit de ei. În 2003 a fost bucurie, în 2005 am suferit (n. red – finala pierdută cu Liverpool), iar în 2007 a fost bucurie din nou (n. red – finala câștigată cu Liverpool)”, a declarat Păun.

Adrian Păun este golgheterul Ligii 1 în noul sezon, cu șase reușite în șapte partide.

Comenteaza