Ce așteptări are Emil Boc de la derby-ul dintre CFR și "U": "Am încredere în clujeni că își vor susține echipele cu fair-play"

Ce așteptări are Emil Boc de la derby-ul dintre CFR și "U": "Am încredere în clujeni că își vor susține echipele cu fair-play"

Primarul speră că atmosfera dintre suporterii celor două rivale din oraș nu va fi tensionată și nu vor exista incidente.

Derby-ul Clujului are loc la începutul săptămânii viitoare, iar Emil Boc a făcut apel la calm înaintea partidei. Edilul speră că meciul se va desfășura într-o atmosferă de fair-play, care să nu dăuneze imaginii clujenilor.

"Sper să fie un spectacol de ținută. Am încredere în clujeni că își vor susține echipele cu fair-play. Să nu uităm că toți suntem clujeni. Le spun tuturor, indiferent că susținem "U" sau CFR, să nu uităm că toți reprezentăm Clujul.

Sunt convins că luni vom avea un spectacol și ne vom susține favoritele cu fair-play, într-o atmosferă de oraș civilizat. Sunt mari așteptări de la acest derby al Transilvaniei și al României", a declarat primarul la Napoca Live.

Boc e încântat de evoluțiile recente ale "studenților"

Prezent pe stadion la partida cu Farul Constanța, edilul a ținut să laude jocul echipei conduse de Ioan Ovidiu Sabău. Boc e de părere că dacă "studenții" vor menține același ritm ar putea reuși performanțe notabile în viitorul apropiat.

"Ați văzut ce înseamnă o echipă legată, dedicată, cu ambiție, gândită bine de pe margine de Neluțu Sabău? Farul nu a exista pe teren. Dacă era 4-0 nu se supăra nimeni. Eu am spus că nu vom pierde și am avut dreptate.

A fost de departe cel mai bun meci al Universității Cluj în acest campionat. Dacă echipa își menține tonusul pe care îl are acum, sunt convins că vom avea zile bune", a explicat Emil Boc.

Comenteaza