Video Ce așteptări are Emil Boc de la Universitatea Cluj: "Trebuie să scoatem cel mai bun rezultat la Botoșani și să batem Chindia"

Ce așteptări are Emil Boc de la Universitatea Cluj: "Trebuie să scoatem cel mai bun rezultat la Botoșani și să batem Chindia"
| Foto: facebook.com/EmilBoc

Dezamăgit de înfrângerea cu FC Voluntari, primarul a dezvăluit ce își dorește de la următoarele meciuri pe care le vor disputa "studenți".

Prezent pe Cluj Arena la eșecul suferit de Universitatea Cluj în fața ilfovenilor, Emil Boc îi îndeamnă pe suporteri să fie alături de echipă și așteaptă două rezultate pozitive în următoarele partide, care să cofirme menținerea trupei lui Sabău în prima ligă.

"Am plecat pe jos după meci, mi-a mai trecut un pic supărarea. Haide U! În continuare avem încredere în băieți, sperăm ca la Botoșani reușim ceva mâine. Mingea e în terenul nostru nu la alții.

Trebuie să scoatem cel mai bun rezultat la Botoșani și să batem Chindia. Și să câștigăm, de ce nu, Cupa României. Dar menținerea în prima ligă e cel mai important obiectiv.

Cu Voluntari a fost o zi neagră, avem din când în când ghinion. Important e să susținem echipa și să mergem mai departe", a spus primarul la ZIUA LIve.

Partida dintre Universitatea Cluj și FC Botoșani e programată sâmbătă, 6 mai, de la 12:30.

Comenteaza