Ce așteptări are Sabău de la primul meci oficial al anului: "Jocul trebuie abordat inteligent, cu multă răbdare"

Ce așteptări are Sabău de la primul meci oficial al anului: "Jocul trebuie abordat inteligent, cu multă răbdare"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj primește vizita celor de la FC Voluntari în prima partidă oficială din Superligă în 2023.

După aproape o săptămână de la revenirea din cantonament, "studenții" se află în fața primului meci cu miză al anului. Universitatea Cluj întâlnește FC Voluntari, un adversar pe care Ioan Ovidiu Sabău îl laudă, dar are încredere că jucătorii săi pot obține trei puncte atât de necesare în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

"Întâlnim o echipă matură, cu experiență în prima ligă. Au stabilitate pe banca tehnică. Ne așteaptă un meci important, primul pentru mine. Contează foarte mult să obținem un rezultat pozitiv. Ne-am pregătit foarte bine, nu avem accidentări.

Am crescut în perioada de pregătire, de la antrenament la antrenament. Pot să pun că jucătorii au calitate, dar sunt și foarte responsabili și implicați. Am un grup care se pregătește foarte bine și e o plăcere să îi antrenez.

Cred și sper să fi găsit metodele cele mai bune ca echipa să arate bine. Emoțiile trebuie să existe, fac parte din viața noastră. Ne ajută să fim motivați, concentrați. Am experiență și știu cum să gestionez astfel de momente.

Jocul trebuie abordat inteligent, cu multă răbdare. Trebuie să avem multă minte, atenție și trebuie jucat la rezultat. În momentul de față echipa trebuie să arate maturitate și să jucăm până câștigăm încredere în noi.

Fiind de-al casei știu răspunderea pe care o am. Cu noi tot timpul răbdarea e mai puțină, se cere mai multe de fiecare dată și e firesc. Noi fiind legați sufletește de echipă suntem mult mai implicați și mai dornici să avem realizări", a declarat directorul tehnic al Universității Cluj.

Partida dintre Universitatea Cluj și FC Voluntari se va disputa vineri, de la 16:30.

Comenteaza