Ce banner au afișat suporterii de la CFR Cluj la ultima partidă jucată pe stadionul din Gruia

Ce banner au afișat suporterii de la CFR Cluj la ultima partidă jucată pe stadionul din Gruia
| Foto: https://www.sport.ro/

CFR Cluj a întâlnit-o pe teren propriu pe Universitatea Craiova, sâmbătă seara, în prima etapă a play-off-ului Superligii României, iar fotbaliștii lui Adi Mutu au cedat în fața oltenilor, scor 1-2.

Cazul care a fost intens mediatizat ultima săptămână - reținerea suporterilor echipei Rapid în dosarul instrumentat de DIICOT privind materialele pirotehnice introduse pe stadion - a avut ecou și pe stadionul din Gruia. 

Mai mulți suporteri CFR-işti au vrut să-și arate susținerea pentru fanii rapidiști reținuți timp de 30 de zile pentru cercetări ale polițiștilor. "Fum și culoare fără închisoare", a fost bannerul afișat de suporterii celor de la CFR Cluj în Gruia, a transmis sport.ro.  

Preşedintele FC Rapid, Daniel Niculae, a fost ridicat de mascaţi joi dimineaţă. Conform unor surse judiciare, Niculae are calitatea de suspect. De asemenea, mai multe percheziţii au avut loc joi în Bucureşti, Prahova, Ilfov, fiind vizaţi membri ai galeriei echipei Rapid, afirmau surse judiciare.

16 suporteri au fost reţinuţi pentru că ar fi format un grup infracţional organizat, care ar fi introdus în stadioane torţe şi obiecte pirotehnice interzise de lege. Anchetatorii au găsit într-un spaţiu de sub peluza nord a stadionului Giuleşti mai mulţi saci cu sute de petarde, torţe şi fumigene. Tot aici, erau ascunşi combinezoane de culoare neagră şi măşti din plastic, a transmis observator.ro

Învinși în prima etapă din play-off, scor 1-2, de CS U Craiova, elevii lui Adrian Mutu au căzut pe locul al patrulea în clasament și sunt la 8 puncte în urma liderului FCSB.

Deşi antrenorul CFR-ului susține că obiecitvul "feroviarilor" nu este cucerirea celui de-al nouălea titlu din istoria clubului, preşedintele Cristi Balaj, își păstrează optimismul. Oficialul formației din Gruia a anunțat că încă speră la titlu atât timp cât CFR Cluj poate depăși matematic liderul.

Comenteaza