Ce evenimente sportive vor avea loc în 2020 la Polivalentă. Baschetul și gimnastica țin capul de afiș

Ce evenimente sportive vor avea loc în 2020 la Polivalentă. Baschetul și gimnastica țin capul de afiș

BTarena va fi gazda unor evenimente sportive importante, printre care se numără meciurile echipei de Fed Cup sau Campionatul Mondial de baschet feminin U17.

Anul debutează cu partida de Fed Cup dintre România și Rusia, care se va disputa în 7 și 8 februarie. Apoi, naționala masculină de baschet va evolua împotriva campioanei mondiale, Spania, în preliminariile EuroBasket.

La jumătate anului, în BT Arena se va disputa Cupa Mondială de gimnastică ritmică, dar și o competiție care se va desfășura în premieră în România. Este vorba despre Campionatul Mondial de baschet feminin U17. Pe finalul anului, sporturile de echipă vor avea prioritate, iar mai multe naționale urmează să dispute meciurile de calificare la Cluj-Napoca.

“Pentru toamna acestui an suntem în discuții cu federațiile de baschet, handbal și nu numai pentru a desfășura meciurile de calificare în Sala Polivalentă. Urmează să vedem ce meciuri importante vor fi. Dacă sunt meciuri care vor atrage publicul, partidele se vor desfășura la Cluj-Napoca”, a declarat Ionuț Rusu, directorul Sălii Polivalente, la ZIUA Live.

Înregistrarea completă a emisiunii:

Comenteaza