Ce fotbalist i-a lipsit campioanei în returul cu Young Boys: “Este un jucător de viteză şi de execuţie”

Ce fotbalist i-a lipsit campioanei în returul cu Young Boys: “Este un jucător de viteză şi de execuţie”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Secundul echipei naționale, Nicolae Dică, a vorbit despre jocul pierdut de CFR Cluj în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Formația din Gruia a fost învinsă cu 3-1 la Berna, deși a început bine jocul și chiar a condus pe terenul elvețienilor. Totuși, antrenorul secund al echipei naționale, Nicolae Dică, susține că prezența lui Petrila în primul 11 ar fi putut îmbunătăți șansele CFR-ului de a obține calificarea.

”El în campionat a jucat foarte bine. Ok, e şi obligat să-l folosească pentru că e Under, dar în Europa nu l-am văzut deloc. Mai ales la meciul acesta, mă refer la sistemul folosit în prima repriză, avea nevoie pe contraatac de jucători de viteză.

Petrila este un jucător de viteză şi un jucător de execuţie. M-am mirat şi eu, dar Şumudică îi cunoaşte mai bine, îl antrenează zi de zi şi e decizia lui. Cred că în perioada următoare va juca şi în Europa, dacă va continua în campionatul României să joace la fel de bine”, a spus Dică la Telekom Sport.

Fotbalistul în vârstă de 20 de ani a strâns 8 prezențe în toate competițiile, în actualul sezon și a reușit să înscrie 3 goluri.

Comenteaza