Ce își dorește Sabău de la posibilii investitori turci: "Cred că ar fi cea mai mare realizare"

Ce își dorește Sabău de la posibilii investitori turci: "Cred că ar fi cea mai mare realizare"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul a dezvăluit ce speră că va aduce o posibilă infuzie de capital în cadrul clubului clujean.

După apariția grupului de oameni de afaceri din Turcia care sunt interesați să investească la Universitatea Cluj, Ioan Ovidiu Sabău a identificat primul obiectiv care ar trebui îndeplinit. În eventualitatea unei infuzii de capital, antrenorul speră ca banii să meargă înspre construirea unei baze sportive proprii, care ar crește exponențial nivelul întregii organizații.

"Nu știu exact până la cel nivel s-a discutat sau cât de aproape sunt de finalizarea discuțiilor. Dacă vor veni, cel mai important pentru club e să contruiască o bază sportivă. De aici trebuie să plecăm, acest club să aibă ceva și el. Să aibă un sediu al lui.

Acești bani care vor veni trebuie investiți într-o bază sportivă. E păcat că un club atât de important, într-un oraș atât de frumos, să nu aibă o bază sportivă. Toți ar trebui să facem eforturi să construim o bază pentru prima echipă și pentru centrul de juniori.

Cred că ar fi cea mai mare realizare pentru club. Crește nivelul, presiunea pe jucători, toți își vor dori să rămână aici. Baza sportivă reprezintă stabilitate. Pentru jucători contează tradiția, suporterii, stadionul.

În plus, e siguranța pe care o oferă Clujul. E un oraș curat, în care te simți bine. Există oportunități și atrage foarte mult. E destul de ușor din acest punct de vedere când negociezi cu jucătorii. Clubul oferă stabilitate, lucrurile sunt făcute corect", a spus antrenorul în podcastul 100%U.

Comenteaza