Ce le-a lipsit "studenților" cu CS Mioveni. Sabău: "Trebuie mai multă personalitate, mai multă dorință de victorie"

Ce le-a lipsit "studenților" cu CS Mioveni. Sabău: "Trebuie mai multă personalitate, mai multă dorință de victorie"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj a revenit de la 0-2 în fața ultimei clasate, însă a obținut doar un punct în duelul cu piteștenii.

Exilați la Mediaș, "studenții" au avut parte de o nouă partidă pe care au dominat-o, dar pe care au început-o practic de la 0-1. A urmat apoi un al doilea gol al oaspeților, iar "U" Cluj a început cursa pentru egalare.

Deși a fost superioară adversarilor, echipa clujeană a ratat multe situații simple, iar în cele din urmă scorul a fost doar egal. La finalul jocului, Ioan Ovidiu Sabău a identificat lipsurile din jocul echipei sale.

"Am avut reacție, dar nu ai voie să primești două goluri. Indiferent. Ai jucat cu Mioveni, de pe ultimul loc. Înțeleg că au avut niște rezultate bune, modificări în lot, dar... Trebuie să jucăm cu mai mult curaj, mai multă personalitate, mai multă dorință de victorie.

În minutul doi să primești gol așa ușor... Am dominat, am avut mai multe ocazii, dar până la urmă este 2-2. Mă dezamăgește foarte mult acest rezultat.

Am dominat, este clar, dar este un 2-2 cu Mioveni, de pe ultimul loc. Nu ai voie. Când pregătești un joc atât de bine, să te surprindă.... De apreciat reacția lor, efortul pe care l-au făcut, dar avem mult de muncă.

Ceva trebuie să schimbăm. Poate și din punct de vedere tactic, poate niște jucători - să le dau o pauză, să-i încarc. Ceva lipsește acestei echipe. Sper ca în scurt timp să identific și să rezolv această problemă.

Trebuie să fac ceva astfel încât să răscolesc orgoliul din ei și să joace cu mai mult curaj. Cu personalitate în jurul careului advers, să ia deciziile cele mai bune. Dar nu pot decât să-mi exprim și apreciere. Am revenit de la 0-2, să-ți creezi și ocazii. Mioveni, dacă ar fi avut ocazia lui Bălan, cred că ar fi înscris.

Să ajungem la acea stare de spirit pe care am avut-o la primele două meciuri. Atunci, am arătat ca o echipă care poate să domine, să aibă curaj dinamica, viteza, pressing-ul pe care trebuie să-l faci atunci când pierzi mingea.

Nu trecem printr-o perioadă prea bună. Trebuie să lucrăm mai mult la calitate, la finalizare, dar și la apărare, să nu mai luăm atât de multe goluri", a declarat directorul tehnic al echipei clujene, potrivit Digisport.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza