Ce mesaj i-a transmis Edi Iordănescu la prima oră a dimineții lui Marius Șumudică 

Ce mesaj i-a transmis Edi Iordănescu la prima oră a dimineții lui Marius Șumudică 
| Foto: DigiSport

Fostul antrenor al lui CFR Cluj, Edi Iordănescu, a postat un mesaj demn de un gentleman pe pagina de Facebook pentru rivalul de pe banca ardelenilor, Marius Șumudică, pe care-l va întâlni peste două etape, în derby-ul CFR Cluj - FCSB.

Antrenorul, campion en-titre cu CFR Cluj, îl laudă pe omul care l-a înlocuit pe banca tehnică a ardelenilor, dar speră să câștige derby-ul cu ardelenii.

Gentlemanul Edi Iordănescu dă dovadă de modestie şi are cuvinte de laudă la adresa lui Șumudică. „Nu m-am considerat niciodată superior unui alt antrenor coleg al meu. Nu mă consider nici mai deștept , nici mai prost, nici mai bine sau mai slab pregătit.

Nu sunt într-o concurență cu cineva, decât cu mine însumi. Mereu lupta și preocuparea mea a fost că eu să progresez, să mă dezvolt profesional și să fiu mai bun în fiecare zi.

Îmi respect total colegii de meserie și consider că România are antrenori foarte buni, iar Șumi este unul dintre ei. A câștigat trofee, a lucrat și confirmat în străinătate și îi cunosc pasiunea și priceperea.

Îmi pare rău că ne-am ales cu o dispută publică pe care nimeni nu a dorit-o. Îmi doresc ca Șumi să fie mai bun ca și mine, iar eu să câștig la Cluj peste 2 etape!!!”, a scris Iordănescu, pe Facebook.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza