Ce obiective are Mihai Bordeainu la "U" Cluj: "Putem face o surpriză"

Ce obiective are Mihai Bordeainu la "U" Cluj: "Putem face o surpriză"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Experimentatul mijlocaș speră la o clasare cât mai bună alături de "studenți" în viitorul sezon al Superligii.

Sosit la Universitatea Cluj de la rivala CFR, Mihai Bordeianu a ținut să laude în primul rând suporterii, iar mai apoi a dezvăluit obicetivele sale alături de "Șepcile roșii". Cvintuplul campion al României își dorește să aibă parte de o experiență cât mai reușită la "U" Cluj și se gândește chiar să își încheie cariera în alb și negru.

"Cei din conducere m-au dorit, m-au sunat. Universitatea e o echipă de tradiție, cu suporteri minunați, cum nu prea am văzut în România. Mi-a plăcut atmosfera de pe Cluj Arena, te simți fotbalist și cred că asta ne va ajuta cu siguranță în campionat.

În afara de experiența din afara României am avut perioade bune în țară. Mă gândesc chiar să îmi închei cariera la "U" Cluj. Sper că putem fi o surpriză. Lucrurile trebuie luate pas cu pas, suntem câtiva jucători noi, staff nou.

Avem jucători de calitate, cu experiență, iar alături de cei tineri putem face o surpriză. Personal, îmi doresc o clasare cât mai sus și, de ce nu, să repetăm finala de Cupă, ideal ar fi să o și câștigăm", a declarat Mihai Bordeianu.

Comenteaza