Ce rezultate au obținut în partidele de campionat adversarele CFR-ului din Europa League. Doar Celtic a reușit să învingă

Ce rezultate au obținut în partidele de campionat adversarele CFR-ului din Europa League. Doar Celtic a reușit să învingă
| Foto: facebook.com/CelticFC

 Toate cele trei oponente ale “feroviarilor” din competiția continentală au jucat la finalul săptămânii, însă doar scoțienii au ieși învingători.

CFR Cluj a jucat în weekend împotriva Astrei Giurgiu, dar rezultatul nu a fost cel dorit de clujeni. Formația de la malul Dunării a reușit să se impună cu 3-2 și le-a cauzat prima înfrângere în campionat în noul sezon elevilor lui Dan Petrescu. Nici adversarele din grupele Europa League nu s-au descurat mai bine, Celtic fiind singura care a reușit să învingă.

Lazio – AS Roma 1-1

Formația condusă de Simone Inzaghi a disputat derby-ul capitalei Italiei, care deși a fost un meci foarte spectaculos s-a încheiat cu doar două goluri marcate. Oponenții CFR-ului au trimis în teren cea mai bună formulă pe care au avut-o la dispoziție, cu Ștefan Radu printre titulari. Luis Alberto a fost cel care a adus egalarea pentru Lazio, după ce Kolarov a deschis scorul pentru AS Roma.

Echipa de start a lui Lazio:

Strakosha – Luiz Felipe, Acerbi, Ștefan Radu – Lazzari, Luis Alberto, Milinkovic-Savic, L. Leiva, Lulic – Correa, Immobile

Celtic – Rangers 2-0

Formația eliminată de CFR Cluj din preliminariile Ligii Campionilor a disputat celebrul “Old Firm”, la finalul săptămânii. Elevii lui Neil Lennon nu au avut nicio problemă în fața marii rivale, pe care au învins-o cu 2-0. Edouard și Hayes au fost marcatorii lui Celtic, care în continuare conduce autoritar clasamentul din Scoția.

Echipa de start a lui Celtic:

Forster – Elhamed, Bitton, Jullien, Bolingoli – McGregor, Brown, Christie, Forrest, Johnston - Edouard

Stade Rennais – OGC Nice 1-2

Deși a fost surpriza începutului de sezon în Franța, Rennes a suferit prima înfrângere a stagiunii. Chiar dacă au evoluat pe teren propriu și au condus la pauză, elevii lui Julien Stephan au fost învinși de OGC Nice. Golul marcat de Rennes a fost de fapt un autogol al lui Lloris, în timp ce pentru formația de pe Coasta de Azur au înscris Cyprien și Coly.

Echipa de start a lui Rennes:

Mendy – Da Silva, Gelin, Maouassa, Morel, Traore – Bourigeaud, Camavinga, Grenier – Naing, Siebatcheu

Prima partidă a CFR-ului în grupele Europa League va fi pe teren propriu, împotriva lui Lazio, în 19 septembrie.

Comenteaza