Ce șanse are Stanciu să vină la CFR? Petrescu: ”Orice jucător de națională e interesant pentru noi”

Ce șanse are Stanciu să vină la CFR? Petrescu: ”Orice jucător de națională e interesant pentru noi”
Dan Petrescu a explicat, vineri, ce șanse ar avea Nicolae Stanciu (24 ani) să vină la CFR în viitorul apropiat. ”Orice jucător de națională e interesant pentru noi”, a spus antrenorul ”feroviarilor”.

"Bursucul" a spus că e interesat de orice jucător din naționala României, inclusiv Stanciu. Antrenorul lui CFR Cluj nu crede, însă, că mijlocașul lui Anderlecht și-ar dori să se întoarcă în țară.

"Orice jucător bun de la națională este interesant pentru noi. Dar nu au fost niciodată discuții, nu am vorbit despre el, și nu cred că Stanciu ar dori să vină de la Anderlecht la CFR Cluj. Asta e opinia mea. Nu cred că și-ar dori să se întoarcă în România. Din ce am înțeles, el vrea să stea într-un campionat mai bun. Acum totul depinde de el. Cu Manea a funcționat. El a venit din Belgia (de la Mouscron - n. red.), unde nu prea a jucat. Aici joacă meci de meci și e fericit. Dar dacă sunt alți fotbaliști de națională care nu joacă, și ar dori să vină la CFR, normal că am fi interesați. Să-l ajutăm și noi pe el, și el pe noi", a declarat Petrescu.

Nicolae Stanciu joacă la Anderlecht din 2016, după ce s-a despărțit de FCSB. Sezonul trecut a fost unul dintre jucătorii de bază ai belgienilor, cu 38 de aparții și 8 goluri în toate competițiile. Situația de acum a internaționalului român este, însă, cu totul diferită. Mijlocașul de 24 ani a prins doar 7 meciuri și a înscris un gol.

La echipa națională, Stanciu are 19 selecții și 6 goluri marcate. A evoluat cu România la Euro 2016 și este cotat la 5,5 milioane de euro.

Comenteaza