Ce spune Balaj despre cea mai controversată fază din meciul CFR - FCSB. Explicațiile fostului arbitru

Ce spune Balaj despre cea mai controversată fază din meciul CFR - FCSB. Explicațiile fostului arbitru
| Foto: captura video

Președintele formației din Gruia a comentat acțiunea care a dus la anularea golului marcat de Florinel Coman în minutul 51 al partidei.

În repriza secundă a jocului dintre primele două clasate ale Superligii, internaționalul român a marcat cu o execuție superbă, însă reușita sa a fost anulată după consultarea VAR, din cauza unui presupus fault petrecut cu câteva secunde înainte.

În calitate de fost arbitru, Cristi Balaj a comentat faza și i-a dat dreptate lui Sebastian Colțescu, chiar dacă e de părere că jocul ar fi trebuit să fie oprit imediat după tackling-ul lui Valentin Crețu asupra lui Philip Otele.

"Ce am văzut în timpul meciului mi-a produs o oarecare suspiciune. Am văzut reacția jucătorului, a celor care erau în preajma, dar și viteza atacului jucătorului de la FCSB.

Oamenii trebuie să înțeleagă că există situații în care chiar dacă un jucător atinge mingea, dacă modul prin care efectuează atacul e unul imprudent, prin care pune în pericol integritatea adversarului, în mod normal jocul trebuie oprit imediat.

Ulterior a apărut un gol frumos, al unui jucător care probabil nu avea ce să caute pe teren, dacă ne aducem aminte ce s-a petrecut în meciul cu Oțelul Galați.

Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt foarte clare. Jocul trebuia oprit imediat, a fost un atac imprudent, chiar dacă s-a atins mingea. Piciorul atacatorului a căutat să lovească adversarul. Nu întâmplător, jucătorul nostru a avut nevoie de îngrijiri", a declarat președintele clubului clujean.

Comenteaza