Ce urmează pentru "U" Cluj. Care vor fi adversarii "Șepcilor roșii" în play-out

Ce urmează pentru "U" Cluj. Care vor fi adversarii "Șepcilor roșii" în play-out
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația clujeană a ratat accederea între primele șase echipe de Liga a 2-a și se va lupta pentru menținerea în eșalonul secund. 

Înfrângerea în fața celor de la Petrolul Ploiești, dar și rezultatele înregistrate în celelalte partide ale zilei au trimis Universitatea Cluj în play-out-ul ligii secunde. "Studenții" vor juca pentru menținerea în al doilea eșalon al fotbalului românesc și a aflat adversarii cu care se va duela. 

Formația condusă de Costel Enache a fost repartizată în Grupa A, alături de Farul, Metaloglobus, Comuna Recea, Ripensia Timișoara, CSM Slatina, Pandurii Târgu Jiu. În cealaltă grupă din play-out au fost repartizate Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Petrolul Ploiești, Gloria Buzău, Concordia Chiajna, Unirea Slobozia, CSM Reșița și Aerostar Bacău. 

În fiecare grupă se va disputa o singură întâlnire între echipe, fiecare formație urmând să evolueze de șase ori. LA final, locurile 6 și 7 vor ajunge în Liga a 3-a, în timp ce echipele clasate pe locurile 5 vor juca un baraj în dublă manșă pentru menținerea în liga secundă. 

Comenteaza