Ce va bea Dan Petrescu în cinstea victoriei cu Slavia Praga

Ce va bea Dan Petrescu în cinstea victoriei cu Slavia Praga
| Foto: Facebook - CFR Cluj

Campioana României, CFR Cluj a produs surpriza și s-a impus pe terenul celor de la Slavia Praga joi seara, scor 1-0. Astfel, echipa lui Dan Petrescu a reintrat cu șanse la calificarea în faza următoare din Conference League.

Campioana României s-a impus în capitala Cehiei grație reușitei lui Janga, iar antrenorul Dan Petrescu s-a declarat mulțumit de victorie și a anunțat că va bea și el ceva în cinstea rezultatului pozitiv.

”Pentru mine, victoria asta e mai mare și decât cea cu Celtic, pentru că adversarul mi s-a părut fantastic. Un joc excelent. Mi se pare că este jumătate de minune această victorie, care ne face, nu ne face, să intrăm și noi în calcule pentru calificare.

Am pierdut nemeritat cu Sivasspor, astăzi am câștigat cu noroc. Oricine vine aici câștigă doar cu noroc. După meciul cu Ballkani când am zis că rezultatul e bun, foarte multă lume a fost supărată, și pe la club și prin ziare.

Spiritul de echipă a fost foarte bun. Nu știu cum puteai să câștigi altfel aici, pentru că jucătorii lor au un joc de atac fantastic. Mă bucur foarte mult, am făcut multe lucruri bune la CFR, dar știți și voi cum e: la prima înfrângere se uită. Eu sunt mulțumit de munca mea și îmi văd de treaba mea în continuare.

Nu vreau să vorbesc de alte echipe. Mă concentrez doar la CFR. Cred că nu e nicio grupă așa strânsă ca a noastră. În opinia mea, favorită certă este clar Slavia. Au voie să bea o bere (n.r.- jucătorii). Eu nu beau bere, o să beau ceai”, a declarat Dan Petrescu, după meciul de la Praga, potrivit sport.ro.

Comenteaza