Cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1 joacă la CFR Cluj. Şi nu e nici Deac, nici Camora, nici Omrani

Cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1 joacă la CFR Cluj. Şi nu e nici Deac, nici Camora, nici Omrani
| Foto: Facebook CFR Cluj

Chiar dacă salariile jucătorilor din Liga 1 nu se compară cu cele ale fotbaliștiilor din campionatele de top, aceștia câștigă foarte bine.

Echipele CFR Cluj şi FCSB sunt în fruntea clasamentului și plăresc cele mai mari salarii. Campionii şi rivalii din Bucureşti nu se uită la bani când vine vorba de salarii pentru cei mai buni jucători.

În ce îi priveşte pe bucureșteni, topul este condus de Florin Tănase, golgheterul trupei patronate de Gigi Becali câștigând 30.000 de euro pe lună.

Totuși, Tănase nu este cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1, fiind devansat de un rival de la CFR Cluj. Şi dacă sunt microbişti care ar crede că Deac e veteranul care merită cel mai mare salariu de la echipa feroviară, se înseală.

Conform Fanatik, Runar Sigurjonsson ar fi cel mai bine plătit jucător din Liga 1. Islandezul încasează 450.000 de euro pe an, aproximativ 38.000 de euro pe lună. Salariul acesta l-ar putea pune pe picior de plecare, deoarece patronatul ar vrea cumva să îl determine să îşi reducă salariul.

Pe lista celor care ar fi pe lsita transferurilor din iarnă la CFR Cluj se află și mijlocașul islandez Runar Mar Sigurjonsson (31 de ani), care însă poate continua la CFR Cluj dacă va accepta o reducere salarială. În caz contrar, CFR Cluj ar intenționa să-l împrumute la alt club.

Comenteaza