Cel mai bun marcator de la ”U” Cluj: Pe cine vede campioană în SuperLigă

Cel mai bun marcator de la ”U” Cluj: Pe cine vede campioană în SuperLigă
| Foto: DigiSport

Dan Nistor, cel mai bun marcator de la ”U” Cluj și al treilea golgheter al SuperLigii, cu nouă goluri marcate în 19 meciuri, a menţionat în cantonamentul din Turcia care este echipa pe care o vede campioană anul acesta.

”Pot să zic că de la locul doi în jos este foarte echilibrat. FCSB e mai sus, dar în rest e echilibrat. Pe ei îi văd principalii favoriți la titlu. Îi văd principalii favoriți pe FCSB, dar important e ceea ce facem noi, nu ce fac ei.

Îmi doresc din suflet să intrăm în play-off, chiar dacă obiectivul nostru nu e acesta, vor fi zece meciuri din punctul meu de vedere. Suntem jucători cu foarte mare experiență.

Dacă vom merge în play-off, vom fi o piatră foarte tare împotriva echipelor cu care vom juca. Nu mergem în play-off cum au mers alte echipe anii trecuți”, a declarat Dan Nistor, în cadrul unui interviu acordat Digi Sport.

Dan Nistor, care se confruntă cu o problemă musculară în cantonamentul din Belek, Turcia, crede că suporterii Universităţii Cluj îl vor vedea în teren la primul meci din campionat. Inclusiv antrenorul Ioan Ovidiu Sabău speră să îl poată avea la dispoziție pentru primul meci oficial din 2024.

Superliga revine în a doua jumătate a lunii ianuarie, iar echipele au aflat zilele și orele la care vor juca. Universitatea Cluj va disputa primul meci oficial al anului sâmbătă, 20 ianuarie, de la 17:00, contra celor de la Hermannstadt.

Comenteaza