Cel mai important meci al sezonului pentru U-BT. Clujenii joacă pentru un loc în “careul de ași” al FIBA Europe Cup

Cel mai important meci al sezonului pentru U-BT. Clujenii joacă pentru un loc în “careul de ași” al FIBA Europe Cup
| Foto: u-bt.ro

După ce în sezonul trecut a absentat din competițiile continentale, echipa clujeană evoluează acum în sferturile FIBA Europe Cup, în compania lui Medi Bayreuth.

La doi ani de la înfruntarea cu Donar Groningen, U-BT a revenit în faza eliminatorie a competiției europene. Atunci, “studenții” pierdeau în optimi în fața olandezilor, iar aventura în FIBA Europe Cup se încheia. Acum, trupa pregătită de Dusko Vujosevic și Mihai Silvășan se duelează cu Medi Bayreuth, formație din Bundesliga.

Chiar dacă nu o duc prea bine în campionat, jocul împotriva germanilor se anunță a fi unul complicat. Trupa pregătită de Raoul Kormer are un record de 9-3 în FIBA Europe Cup și este pe locul al doilea în clasamentul punctelor pe meci, cu 93.6 și pe prim poziție în ierarhia paselor decisive pe meci, cu 22.8.

Cel mai periculos jucător de la Medi Bayreuth este Reid Travis, care se poate lăuda cu medii statistice de 14.8 puncte și 5.8 recuperări pe meci. În plus, James Robinson este cel mai bun pasator al echipei, cu 5.4 assisturi pe partidă. De la U-BT se remarcă Darko Planinic, 16.9 puncte pe meci, Karlo Zganec, 5.8 recuperări pe meci și Kerron Johnson 5.8 pase decisive pe meci.

Partida dintre U-BT și Medi Bayreuth se va disputa astăzi, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă.

 

Comenteaza