Cel mai vechi străin de la CFR recunoaște: ”Clujul e deja prima mea casă”

Cel mai vechi străin de la CFR recunoaște: ”Clujul e deja prima mea casă”
Cel mai vechi străin din lotul lui CFR Cluj, Mario Camora (30 ani), vorbește deschis despre primii ani petrecuți în Gruia și atașamentul său față de oraș.

Căpitanul ardelenilor joacă la Cluj din vara lui 2011, fiind adus la echipă de tehnicianul care se afla pe banca CFR-ului la acea vreme, Jorge Costa. A câștigat titlul cu "feroviarii" chiar la primul sezon de la venirea în Gruia, 2011-12, iar în 2016 și-a trecut în palmares și Cupa României. A făcut parte din echipa care a strâns 10 puncte în grupele Champions League, în stagiunea 2012-13, record absolut pentru o formație din România, și doar puțin a lipsit ca CFR să ajungă în optimi. Victoriile cu FC Basel, Manchester United sau Sporting Braga se numără, însă, printre cele mai importante momente pe care fundașul a avut ocazia să le trăiască alături de CFR Cluj.

După aproape 6 ani în Gruia, Mario Camora nu se dezminte: "Au fost cei mai frumoşi ani ai mei. (Clujul - n. red.) e deja prima mea casă, după 6 ani. Mă mai duc o lună cu familia în Portugalia, dar m-am obişnuit aici", afirmă căpitanul trupei lui Vasile Miriuță în ProSport.

Cel mai vechi străin din lotul CFR-ului dezvăluie și ce la determinat să vină la Cluj. "Asta e viaţa de fotbalist. (Întotdeauna - n. red.) cauţi partea financiară mai bună, unde poţi să lupţi pentru obiectiv. Cum a fost aici: campionatul, Champions League", a explicat acesta pentru sursa citată.

Mario Camora a strâns 170 partide pentru CFR din 2011 până în prezent, marcând 5 goluri. În actuala ediție de campionat, fundașul portughez a bifat 20 meciuri.

Comenteaza