Cele mai mari ţepe ale lui Ioan Niculae

Cele mai mari ţepe ale lui Ioan Niculae
Ioan Niculae, cel mai bogat român conform topurilor de specialitate, a vorbit despre "tepele" luate la transferurile de fotbalisti. Dintre toate, Niculae si-a amintit de portughezul Bruno Miguel, adus la Astra Giurgiu in 2011.
Ioan Niculae
Ioan Niculae

"Vin multe propuneri frauduloase din partea diferitelor persoane care se dau brokeri de fotbalisti sau tot felul de agenti. De-a lungul anilor eu am luat multe plase, ma trezeam cu 5-6 jucatori in curte, cu bratul de DVD-uri. Mi se prezentau diverse performante sportive ale asa-zisilor fotbalisti. In realitate, nu aveau nimic comun cu ceea ce prezentau. Ma trezeam ca din 5-6 jucatori, nici macar unul nu ajungea sa joace in echipa, nici macar o jumatate de meci. In schimb, clubul avea obligatii juridice fata de acesti escroci", a povestit Ioan Niculae la Digi Sport.

"De acum, la Astra va veni foarte greu un jucator, dupa ce va trece prin prisma tuturor verificarilor posibile. Sunt atat de multe 'tepe' incat mi-e imposibil sa mi le aduc aminte pe toate. Stiu un fotbalist, Nuno... (Bruno Miguel - n.red.). Mi l-a adus Sumudica acum vreo 2-3 ani de zile. A fost un meci Brasov - Astra, cand a dat un autogol spectaculos, putea sa candideze la titlul de golul anului, dar in proprie poarta. Nu pot spune cat am tras de acel contract, am ajuns la UEFA si a trebuit sa platim sute de mii de euro ca sa scapam de un jucator care n-a facut nimic pentru clubul Astra!", a mai spus Niculae.

Bruno Miguel (31 de ani) a jucat la Astra timp de un an, perioada in care a evoluat in 12 meciuri.

Etichete
Comenteaza