CFR a bătut-o pe Gaz Metan. Culio, la prima reușită după revenirea în Liga 1 VIDEO

CFR a bătut-o pe Gaz Metan. Culio, la prima reușită după revenirea în Liga 1 VIDEO
CFR Cluj a învins-o cu 3-0 pe Gaz Metan Mediaș, sâmbătă, în deplasare, în etapa a treia din Liga 1.

"Feroviarii" au deschis scorul prin Emmanuel Culio (27), din lovitură de la "11" metri. Este primul gol marcat de "Eroul de pe Olimpico" după întoarcerea la CFR. Penalty-ul a fost acordat după ce Zderic l-a tras de mână pe Păun. CFR a intrat la cabine cu 2-0, Nouvier (36) dublând avantajul cu un șut la colțul scurt. Tabela a fost închisă de Urko Vera (60), care a marcat cu capul după o centrare a lui Nouvier. A fost a doua reușită a jucătorului spaniol după cea din partida cu FC Viitorul.

Echipa lui Dan Petrescu bifează, astfel, a doua victorie consecutivă din acest campionat. Ardelenii se mențin pe locul 2, având 7 puncte. Gaz Metan a coborât pe ultima poziție, rămănând cu un singur punct.

În runda următoare, formația din Gruia va evolua în deplasare cu CSM Poli Iași. Partida este programată sâmbătă, 5 august, de la ora 21:00.

Gaz Metan Mediaș - CFR 1907 Cluj 0-3 (0-2)

Au marcat: Culio (27 - penalty), Nouvier (36), Vera (60)

Cartonașe galbene: Culio/Zderic, Bic

CFR Cluj: Vâtcă - Camora, Vinicius, Mureșan, Manea - Culio, Hoban - Păun (Moutinho 88), Deac, Nouvier (Nistor 67) - Vera (Bokila 63). Antrenor: Dan Petrescu

Gaz Metan: Greab - Bușu, Perendija, Khubutia, Zderic - Bic, Danci (Tîrnoveanu 46) - Popovici (Curtean 46), Buziuc (Surugiu 63), Olaru - Golubovic. Antrenor: Cristi Pustai

Arbitru: Sebastian Colțescu

Teren: Stadionul Municipal, Mediaș

Comenteaza