CFR a câștigat amicalul cu Sănătatea Cluj

CFR a câștigat amicalul cu Sănătatea Cluj
CFR Cluj a bătut-o cu 1-0 pe Sănătatea Cluj (liga a III-a), miercuri, într-un amical disputat pe arena din Gruia.

Unicul gol al partidei i-a aparținut atacantului Billel Omrani, în prima repriză. Testul cu "virușii verzi" a consemnat și debutul senegalezului Ibrahima Balde în tricoul "feroviarilor". Jucătorul de 28 ani a evoluat ultima dată în Franța, la Reims. În 2010, Balde a câștigat Europa League cu Atletico Madrid.

Dan Petrescu și-a odihnit, totodată, titulari precum Urko Vera, Ovidiu Hoban, Bryan Nouvier sau Emmanuel Culio. Pe final, mijlocașul Laurențiu Rus a ieșit de pe teren cu arcada spartă.

În formația oaspete s-a regăsit fostul jucător al Universității Cluj, Raul Ciupe. Patronul Sănătății, Aurelian Ghișa, a intrat și el pe teren în utimele minute.

La meciul cu Sănătatea au asistat aproximativ 200 fani ai CFR-ului.

"A fost un test util pentru noi și ne-a ieșit până la urmă. A fost foarte cald. Ne așteaptă o deplasare lungă, un meci greu cu Iași. Și ei sunt o echipă nouă, la fel ca și noi, dar sper luăm toate punctele. Balde e un jucător foarte bun, cu siguranță o să ne ajute", a declarat fundașul "feroviarilor", Alexandru Vlad.

Sâmbătă, de la ora 21:00, CFR Cluj va evolua pe terenul lui CSM Poli Iași în etapa a 4-a din Liga 1. Formația din Gruia ocupă locul 2 în clasament, cu 7 puncte.

CFR Cluj - Sănătatea Cluj 1-0 (1-0)

A marcat: Billel Omrani

CFR: Duka - Peteleu, Luchin, Horj, Vlad, Omrani, Pelayo, L. Rus, Nistor, Moutinho, Bokila. Antrenor: Dan Petrescu

Rezerve: A. Rus, Chiriță, Hamed, Coman, Balde, Pop, Monea, Giurgean, Petruș

Sănătatea: Lăzăreanu - Paul, Matei, Negru, Ionuț, Răzvan, Ciupe, Joel, Adrian, Ceaca, Gașpar. Antrenori: Csaba Kis şi Dan Matei

Rezerve: Todoran, Sular, Sos, Misaras, Lazăr, Fluieraș, Someșan, Varodi, Bria, H. Rus, Hopfer, Crișan, Cozea

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu, Cluj-Napoca

Comenteaza