CFR a câștigat cu CS Mioveni, dar defensiva îi dă din nou bătăi de cap lui Petrescu

CFR a câștigat cu CS Mioveni, dar defensiva îi dă din nou bătăi de cap lui Petrescu
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana s-a impus în fața unei formații modeste, scor 4-2, dar lacunele din defensiva "feroviară" au fost din nou evidente. 

 fața unei asistențe modeste pentru un club care a cucerit 5 titluri consecutive, CFR Cluj a preluat inițiativa încă din start, lovitura de cap trimisă de Debeljuh fiind blocată de Croitoru (4).

Liniștea a devenit și mai accentuată în Gruia în minutul 7, când Bordeianu a trimis către propriul portar fără să se informeze, iar Rusu care stătea la pândă a reușit sa îl învingă pe debutantul Scuffet.

Minutele ce au urmat au fost unele complicate pentru Mihai Bordeianu, care a fost huiduit de public la fiecare atingere. În timp ce mijlocașul era apostrofat de fani, campioana a căutat egalarea, iar Debeljuh a trimis în bară cu un șut din marginea careului (14).

Oaspeții au făcut un pas înapoi și au încercat să blocheze încă din start fiecare acțiune a "feroviarilor" cu un pressing agresiv. Cu toate acestea, barajul defensiv al Mioveniului a cedat după ce prima jumătate de oră s-a scurs. 

În minutul 34, Bordeianu și-a mai spălat imagine în fața fanilor și a recentrat în apropierea porții de unde Debeljuh a înscris. Patru minute mai târziu, același Debeljuh a stat excelent la limită offside-ului, a primit de la Deac și l-a învins pe Croitoru (38).

Finalul de repriză a adus un nou gol al campioanei. Camora a fost faultat în care, iar centralul a dictat penalty după consultarea VAR. Deși fanii scandau numele lui Debeljuh, Deac a fost cel care a executat, a înscris (45) și a stabilit scorul pauzei, 3-1.

La revenirea de la cabine, CFR Cluj s-a întors la vechile obiceiuri și a preferat un joc de posesie, care însă nu amenința poarta oaspeților. După o oră de joc, oaspeții au profitat de ritmul slab al clujenilor și au redus din diferență. Antal a centrat, iar Rusu s-a înălțat în careu și l-a învins din nou pe Scuffet (60). 

În minutul 64 nocturna din Gruia a cedat, iar fotbaliștii au fost trimiși la vestiare. Problemele s-au remediat, iar partida s-a reluat după mai bine de o jumătate de oră. 

Meciul s-a desfășurat după același scenariu și în minutele ce au urmat. Campioana a avut posesia, în timp ce oaspeții s-au bazat pe contraatacuri. Totuși, "feroviarii" au mai punctat o dată până la final, prin veteranul Hoban, al cărui șut deviat l-a învins pe Croitoru (72). CFR Cluj a gestionat în stilul caracteristic finalul de meci și s-au impus cu 4-2.

Comenteaza