CFR a cedat un jucător la Sepsi chiar înainte de meciul direct

CFR a cedat un jucător la Sepsi chiar înainte de meciul direct
După ce a bătut palma cu Valentin Costache și Sebastian Mailat, a venit momentul ca CFR să se despartă de un jucător. L-a cedat la nou-promovata Sepsi chiar înainte de meciul direct. Partida este programată luni, de la ora 20:45, pe arena din Gruia, în etapa a 19-a din Liga 1.

După un an în care a prins doar 7 partide, Alexandru Chiriță și-a reziliat contractul cu "feroviarii". În actuala ediție de campionat, mijlocașul de 21 ani nu a prins nici un meci. Chiriță a fost, în schimb, rezervă la meciul cu Juventus București (2-0).

Tânărul fotbalist nu regretă plecarea din Gruia. "E o nouă provocare pentru mine. Sunt bucuros pentru că am ajuns la un club cu un proiect frumos și că am întâlnit aici oameni foarte serioși", a declarat Chiriță, pe gsp.ro.

Managerul lui Sepsi, Janos Bokor, e convins că a dat o mare lovitură. "Ne punem mari speranțe în el. E un fotbalist promițător, pe care ni l-am dorit foarte mult. L-am luat ca să joace meci de meci și să ne ajute. Dacă va confirma în teren, poate fi o soluție pentru națională în viitor".

Alexandru Chiriță a ajuns la CFR Cluj în 2016, de la Petrolul Ploiești. Este fiul fostului fotbalist prahovean Daniel Chiriță (43 ani).

Chiriță nu e singurul puști la care CFR a reunțat în actuala stagiune. La fel s-a întâmplat și cu fundașul Răzvan Horj, pe care ardelenii l-au cedat la FC Viitorul, la schimb cu apărătorul Kevin Boli.

Comenteaza