CFR a încheiat la egalitate derby-ul cu FCSB VIDEO

CFR a încheiat la egalitate derby-ul cu FCSB VIDEO
CFR Cluj a remizat acasă cu FCSB, scor 0-0, luni, în ultimul meci al etapei cu numărul 6 din play-off.

Ardelenii au început în forță derby-ul cu echipa lui Reghecampf. În minutul 6, Sorsa a reluat pe lângă poarta lui Niță dintr-o poziție foarte bună. Către finalul primei părți, Deac (43) a șutat din interiorul careului, dar balonul a fost respins în corner de către Bălașa. După revenirea de la cabine, Tiago Lopes (54) a trecut și el pe lângă gol. Fundașul portughez a trimis un șut centrare din careu, dar Niță a prins balonul înainte să ajungă la Bud.

Cea mai importantă ocazie a oaspeților a venit de la Enache (64), care a șutat pe lângă buturile lui Mincă din interiorul careului. 13 minute mai târziu, Florin Tănase a ratat deschiderea scorului pentru FCSB dintr-o acțiune similară. CFR ar fi putut da lovitura pe final, prin Nouvier (81), dar șutul său de la colțul lung a trecut pe lângă poarta ”roș-albaștrilor”.

În urma acestui egal, elevii lui Miriuță acumulează 30 puncte și rămân pe 4 în play-off. Trupa lui Reghe este pe 1, cu 37 puncte. Etapa viitoare, CFR Cluj va evolua în deplasare cu Astra Giurgiu, iar Steaua primește vizita celor de la FC Viitorul.

A fost a patra confruntare dintre CFR și FCSB din acest campionat. În celelalte trei meciuri directe, ambele formații au bifat câte o victorie, iar un alt joc s-a încheiat la egalitate. Partida s-a disputat cu casa închisă, pe arena din Gruia fiind prezenți 14.000 spectatori.

CFR 1907 Cluj - FCSB 0-0 

Cartonaș galben: Gomelt

CFR Cluj: Mincă - Camora (C), Horj, Larie, Lopes - Gomelt, Deac - Păun (Roman 79), Omrani, Sorsa (Nascimento 69) - Bud (Nouvier 59)

Rezerve: Marc - Peteleu, Mureșan, Rus, Nouvier, Nascimento, Roman

Antrenor: Vasile Miriuță

FCSB: Niță - Pleașcă, Bălașa, Moke, Momcilovic - O. Popescu, Pintilii - De Amorim (Enache 46), Tănase (Jakolis 84), Boldrin - Alibec (C) (Gnohere 61)

Rezerve: Stăncioiu - Tamaș, Tudorie, Jakolis, Achim, Gnohere, Enache

Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Arbitri: George Găman (central), Valentin Avram și Mircea Orbuleț (tușieri)

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu, Cluj-Napoca

Asistență: 14.000

Comenteaza