CFR a perforat de trei ori poarta lui FC Voluntari și se distanțează la 8 puncte de FCSB

CFR a perforat de trei ori poarta lui FC Voluntari și se distanțează la 8 puncte de FCSB
Succes categoric pentru echipa lui Dan Petrescu. ”Feroviarii” au câștigat cu 3-0 pe terenul lui FC Voluntari, vineri, în deschiderea etapei a 20-a din Liga 1.

Înainte de startul jocului, pe stadionul din Voluntari s-a intonat imnul "Deșteaptă-te, române!", cu ocazia împlinirii a 99 ani de la Marea Unire. Pe o vreme ploioasă, ardelenii au așteptat aproape o repriză pentru a găsi drumul spre victorie. Omrani profită de o greșeală a lui Răuță, pleacă pe contraatac și reușește să marcheze cu un șut la colțul scurt (41).

"Omrani nu a jucat deloc bine azi, doar golul l-a salvat", spunea Dan Petrescu după meciul cu Sepsi, din etapa trecută. Atacantul francez a vrut să-l impresioneze încă o dată pe "Bursuc" și a fost coautor la golul doi al CFR-ului, înscris de Ciprian Deac (74). Mijlocașul român și-a scos tricoul pentru a sărbători momentul și a fost sancționat cu cartonaș galben de centralul Marius Avram.

"Feroviarii" au continuat asaltul la poarta ilfovenilor, iar Balauru a fost nevoit să scoată încă o dată mingea din plasă (79). Autor? Adrian Păun, mijlocaș care a ajuns la două goluri pentru formația din Gruia în acest sezon.

Scor final 3-0 și CFR ajunge la 46 puncte. Elevii lui Dan Petrescu se distanțează, de asemenea, la 8 puncte de a doua clasată, FCSB. Echipa lui Claudiu Niculescu este pe 10, cu 22 puncte. În tur, CFR Cluj i-a bătut pe ilfoveni cu 2-0.

FC Voluntari - CFR Cluj 0-3 (0-1)

Au marcat: Omrani (41), Deac (74), Păun (79)

Cartonașe galbene: Balaur, Popescu/Deac, Culio

Voluntari: Balauru - Acsinte (Ivanovici 57), Popescu, Balaur, Achim - Lazăr, Răuță - Olteanu, Marinescu (Cernat 78), Căpățână (G. Deac 58) - Bălan. Antrenor: Claudiu Niculescu

CFR Cluj: Arlauskis - Camora, Mureșan, Vinicius, Manea - Djokovic, Hoban - Păun, Culio (Rus 76), Deac (Nouvier 80) - Omrani (Balde 83). Antrenor: Dan Petrescu

Arbitru: Marius Avram

Stadion: Anghel Iordănescu, Voluntari (județul Ilfov)

Comenteaza