CFR a ratat din nou șansa unei victorii, dar Camora e mulțumit: "Am făcut un meci foarte bun"

CFR a ratat din nou șansa unei victorii, dar Camora e mulțumit: "Am făcut un meci foarte bun"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Echipa clujeană a remizat pe terenul Rapidului, scor 0-0, și a obținut calificarea în sferturile de finală ale Cupei României.

"Feroviarii" nu au mai câștigat din luna octombrie, perioadă în care au înregistrat 4 remize și două înfrângeri în Superligă și Cupa României. În fața Rapidului, CFR a ratat din nou șansa de a întrerupe seria negativă, însă rezultatul de egalitate a adus și o bucurie, calificarea în sferturile de finală ale Cupei României.

Chiar dacă echipa sa nu a reușit să învingă, Mario Camora consideră că elevii lui Mandorlini au jucat bine în capitală, iar atitudinea a fost cea corectă.

"Ştiam dinainte că va fi un meci foarte greu. Un adevărat derby, asta s-a întâmplat pe teren. Un meci cu mare intensitate, păcat pentru suporteri că nu s-a dat gol, dar a fost un meci frumos.

Pe final ştiam rezultatele din celelalte meciuri, din moment ce „Mister” a băgat 5 fundaşi, ştiam că un egal era suficient. Am venit aici cu obiectivul victoriei, dar pe final echipa a fost compactă, agresivă. Am jucat foarte bine şi rezervele au intrat foarte bine în meci.

Am făcut un meci foarte bun, exact la fel ca cel de la Craiova, dar, din păcate, acolo am pierdut. Trebuia să schimbăm ceva, trebuia să dăm fiecare mai mult. Astăzi trebuia să arătăm agresivitate şi asta am făcut. Toată lumea a fost conectată astăzi, sperăm să facem un rezultat bun şi cu FCSB, să ne apropiem de ei", a declarat Camora, potrivit Orange Sport.

Comenteaza