CFR a trecut testul cu Gaz Metan. Medieșenii i-au dat emoții lui Petrescu pe final | VIDEO

CFR a trecut testul cu Gaz Metan. Medieșenii i-au dat emoții lui Petrescu pe final | VIDEO
CFR Cluj a învins-o cu 3-2 pe Gaz Metan, sâmbătă, într-o partidă de pregătire disputată la Mediaș.

Amicalul cu "găzarii" s-a jucat în două reprize a câte 60 de minute fiecare. Prima reușită i-a aparținut spaniolului Urko Vera, după ce Balde a trimis mingea în bară (45). Echipa din Gruia și-a dublat avantajul prin Marius Coman, la capătul unui contraatac (70).

Trupa lui Dan Petrescu putea scăpa însă victoria printre degete, după ce a încasat două goluri în cinci minute (110, 115). Până la urmă, CFR a tranșat partida în ultimul minut, în urma unui șut din interiorul careului al mijlocașului Laurențiu Rus (119).

De la testul cu Gaz Metan a lipsit mijlocașul Ciprian Deac (31 ani), care se află în cantonamentul echipei naționale. "Tricolorii" au învins-o sâmbătă cu 1-0 pe Armenia, în preliminariile CM 2018. Deac a fost doar rezervă în jocul respectiv. Marți, România va evolua la Podgorica împotriva selecționatei din Muntenegru.

Următorul meci oficial al CFR-ului este programat pe 10 septembrie, cu CS Universitatea Craiova, pe teren propriu. "Feroviarii" ocupă primul loc în campionat, cu 19 puncte. În ultima rundă, CFR Cluj a suferit primul eșec al sezonului, 3-4 cu ACS Poli Timișoara.

Comenteaza