Video CFR anunță închiderea caselor de bilete pentru Derby. Metoda inedită a fanilor campioanei de a comercializa tichete

CFR anunță închiderea caselor de bilete pentru Derby. Metoda inedită a fanilor campioanei de a comercializa tichete
| Foto: captura video

Clubul din Gruia a publicat o informare, conform căreia casele de bilete de la stadion nu vor mai fi redeschise, iar Peluza Vișinie rămâne singurul distribuitor pentru suporterii "feroviari".

"Casele de bilete de la stadionul Dr. Constantin Rădulescu nu vor mai fi redeschise pentru meciul cu U Cluj! Comenzile nefinalizate și neprocesate vor fi repuse în vânzare online.

Suporterii noștri care doresc bilete în galeria CFR își mai pot achiziționa tichete prin intermediul celor de la Peluza Vișinie", a anunțat CFR Cluj.

Fanii formației din Gruia au anunțat că va organiza standuri la stadion pentru a direcționa biletele către suporterii campioanei.

Chiar dacă standurile nu au apărut, reprezentanții Peluzei au găsit o metodă ingenioasă de a comercializa tichetele, după cum arată imaginile surprinse de un trecător. Suporterii campioanei își pot cumpăra bilete direct de la portbagajul unei mașini. 

Comenteaza