CFR - ASA Târgu-Mureş. "Feroviarii" se pot apropia de play-off

CFR - ASA Târgu-Mureş.
Echipa lui Vasile Miriuţă este neînvinsă de opt etape. Va evolua vineri, 30 septembrie 2016, pe terenul formaţiei ASA Târgu-Mureş, în runda cu numărul 11 din campionatul intern.

Etapa trecută, "feroviarii" au remizat în Gruia cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-1. De partea cealaltă, mureşenii s-au impus cu 1-0 la Timişoara.

Elevii lui Vasile Miriuţă se află pe locul 9, cu 11 puncte şi un golaveraj de 18-8. ASA ocupă penultimul loc, cu 0 puncte şi un golaveraj de 8-19. Trupa lui Dan Alexa a început campionatul cu un handicap de şase puncte.

Palmaresul clujenilor cu Târgu-Mureş din sezonul trecut este pozitiv. CFR a înregistrat o victorie (1-0) şi un egal (0-0).

Cu un success în meciul de vineri, "vişiniii" pot ajunge pe locul 7, la două puncte distanţă de ultima poziţie care asigură calificarea în play-off.

Cel mai în formă jucător din lotul lui Miriuţă este atacantul Cristi Bud. Vârful de 31 ani a înscris 6 goluri în actuala stagiune, 5 dintre ele în ultimele trei etape. Bud a realizat o dublă pe terenul Stelei (2-1), iar cu FC Voluntari a înregistrat un hatt-trick (5-0).

De la mureşeni, cel mai important fotbalist este mijlocaşul Ianis Zicu. Jucătorul de 33 ani a marcat 3 goluri pentru ASA în acest campionat.

În partida de vineri, CFR Cluj se va putea baza din nou pe fundaşul Tiago Lopes. Apărătorul din banda stângă a fost suspendat etapa trecută, după ce a primit un cartonaş roşu în derby-ul cu Steaua.

Gruparea din Gruia nu a mai pierdut niciun meci în ultimele opt etape. De asemenea, CFR Cluj este neînvinsă pe teren propriu din 1 decembrie 2015.

Cele două formaţii s-au întâlnit şi pe 7 septembrie 2016, în sferturile Cupei Ligii. Atunci, "feroviarii" au fost eliminaţi la loviturile de departajre cu 4-5. În timpul regulamentar, scorul a fost 1-1.

ASA Târgu-Mureş - CFR Cluj se joacă vineri, 30 septembrie 2016, de la ora 20:30. Partida poate fi urmărită la televizor pe Dolce, Look şi Digisport.

CFR 1907 CLUJ - ASA TÂRGU-MUREŞ

Locaţie: Stadion Trans-Sil, Târgu-Mureş

CFR 1907 Cluj (4-2-3-1): Mihai Mincă - Tiago Lopes, Ionuţ Larie, Răzvan Horj, Andrei Peteleu - Rus, Nascimento - Sorsa, Juan Carlos Ruiz, Nouvier - Bud

Antrenor: Vasile Miriuţă

ASA Târgu-Mureş (4-4-2): Mingote - Iordache, Dobrosavlevici, Netzer, Gabi Matei - Surdu, E. Dică, G. Mureşan, Zicu - C. Rus, Kuku

Antrenor: Dan Alexa

Comenteaza