CFR caută a șaptea victorie a sezonului în Banat

CFR caută a șaptea victorie a sezonului în Banat
CFR Cluj va evolua împotriva lui ACS Poli Timișoara, sâmbătă, de la ora 18:30, pe stadionul Dan Păltinișanu, în etapa a opta din Liga 1.

Ardelenii sunt la conducerea clasamentului, cu 19 puncte, având 6 victorii și un singur egal (1-1 cu FC Botoșani, în etapa 1). Partida cu moldovenii este singura în care "feroviarii" au primit gol. Dan Petrescu speră ca seria victoriilor să nu se termine prea curând, iar Timișoara să fie următoarea sa victimă.

"Sunt sigur că vor veni momente grele și la CFR Cluj, dar sperăm că nu vor fi în meciul acesta. Am mai avut victorii consecutive în cariera mea, dar aici e vorba și de jocuri consecutive în care nu am primit gol. Poli Timișoara vine după o victorie, deci o să fie un meci greu. Probleme de lot nu cred că vom avea, revine și căpitanul Mario Camora. Bokila s-a accidentat puțin la antrenament, dar vom vedea. CFR îi deranjează pe mulți datorită clasamentului, uitați-vă acolo și o să înțelegeți tot", a spus antrenorul echipei din Gruia.

Poli Timișoara ocupă locul 7 în campionat, cu 10 puncte. În ultima rundă, CFR a învins-o acasă pe FC Voluntari (2-0), iar bănățenii au trecut de Gaz Metan Mediaș cu același scor.

Sezonul trecut, CFR Cluj nu a înregistrat nicio victorie cu gruparea de pe Bega. "Feroviarii" au scos două remize în Liga 1, 1-1 în deplasare, respective 2-2 în Gruia. CFR a fost, de asemenea, eliminată din sferturile Cupei României de aceeași echipă, în urma executării loviturilor de departajare.

ACS Poli Timișoara - CFR Cluj se joacă sâmbătă, de la ora 18:30, pe stadionul Dan Păltinișanu. Întâlnirea va fi transmisă în direct pe Look TV, Digisport și Dolcesport.

Tot sâmbătă va avea loc și derby-ul "U" Cluj - CFR 2, în prima etapă din Liga a III-a. Meciul se va disputa pe Cluj Arena, începând cu ora 20:00. Pentru această partidă, echipa satelit a "feroviarilor" ar putea avea câțiva jucători de la formația de seniori. Printre ei se numără portarul Adrian Rus (23 ani), fundașul Răzvan Horj (21 ani) și mijlocașul Alexandru Chiriță (21 ani).

Comenteaza