CFR caută întăriri pentru defensivă în Italia

CFR caută întăriri pentru defensivă în Italia
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Clujenii vor să transfere doi fundași cu meciuri în Serie A.

După ce au ratat calificarea în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, pentru “feroviari” principalul obiectiv a devenit accederea în grupele Europa League. Pentru asta, echipa din Gruia are nevoie de întâriri, iar cea mai mai mare slăbiciune este centrul defensivei.

Toni Conceicao îi are la dispoziție doar pe Vincius, Mureșan și Lang pentru cele două poziții, iar clujenii își doresc doi apărători centrali din Italia, Giuseppe Bellusci și Aljaz Struna, conform site-ului stadionews.it.

Ambii fundași evoluează la Palermo, în Serie B și sunt în vârstă de 28 de ani. CFR dorește un împrumut pe un an al lui Bellusci, în timp ce Struna ar urma să fie adus definitiv. Ambii apărători vor încasa 300.000 de euro pe sezon.

De-a lungul carierei, Giuseppe Bellusci a mai evoluat la Ascoli, Catania, Empoli și Leeds United și a strâns patru selecții în naționala de tineret a Italiei. Struna, care poate evolua și în flancul drept, a mai jucat în cariera sa la Koper, Varese și Carpi, reușind să acumuleze și șapte selecții în naționala de seniori a Sloveniei.

CFR Cluj joacă prima manșă a turului al treilea preliminar al Europa League, împotriva lui Alashkert. Meciul din Armenia se va disputa joi, 9 august, de la ora 20.

Comenteaza