CFR Cluj a aflat când va juca meciul tur din Liga Campionilor cu Young Boys Berna

CFR Cluj a aflat când va juca meciul tur din Liga Campionilor cu Young Boys Berna
| Foto: Facebook CFR Cluj

Echipa lui Marius Şumudică, CFR Cluj, a aflat când va juca meciurile tur şi retur din Liga Campionilor cu adversarii de la Young Boys Berna. 

Pentru Șumudică urmează primul test cu adevărat dificil în cupele europene pe banca CFR-ului. O va înfrunta pe Young Boys Berna, campioana ultimelor 4 sezoane din Elveția. 

CFR Cluj va întâlni, marţi, 3 august, de la ora 21.00, pe teren propriu, în Gruia, campioana Elveţiei, Young Boys Berna, în manşa I a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor, potrivit programării stabilite de UEFA. Returul va avea loc la 10 august, de la 21.30, la Berna, a anunţat telekomsport.ro

Atât Young Boys, cât şi CFR Cluj au asigurată prezenţa în faza grupelor unei competiţii europene, fie ea Liga Campionilor, Liga Europa sau Conference League, în funcţie de rezultatele viitoare.

CFR Cluj s-a mai întâlnit cu Young Boys Berna în sezonul trecut al Ligii Europa, în faza grupelor. După 1-1 la Cluj-Napoca, echipa română avea nevoie la Berna de o victorie pentru a trece de grupe. Clujenii au condus cu 1-0 din minutul 84 (gol Debeljuh), dar, în prelungiri, un penalti uşor acordat de arbitrul francez Benoit Bastien a dus la eliminarea campioanei României din Liga Europa. Elveţienii au înscris în minutele 90+3, din penalti, şi 90+6 şi au mers în şaisprezecimi.

 

Comenteaza