CFR Cluj a bifat două transferuri într-o singură zi. Ambii fotbaliști au mai trecut prin Gruia

CFR Cluj a bifat două transferuri într-o singură zi. Ambii fotbaliști au mai trecut prin Gruia
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația clujeană a reușit două mutări importante pe piața transferurilor, prin aducerea unor fotbaliști care au mai evoluat în alb și vișiniu.

După ce a reușit prima victorie din noul an, campioana a reușit și primele transferuri importante. Fundașul Kevin Boli și atacantul Cristi Bud au revenit în Gruia.

Apărătorul francez vine sub formă de împrumut de la Guizhou Henfeng, formație condusă de Dan Petrescu, și ar putea anunța și revenirea tehnicianului la CFR Cluj. În schimb, Bud a fost anunțat zilele trecute la Hermannstadt, dar a semnat în cele din urmă cu “feroviarii”.

Boli a jucat în sezonul trecut pentru CFR Cluj, în 14 partide și a cucerit titlul de campion alături de clujeni. De-a lungul carierei a mai evoluat la Sedan (Franța), Mouscron (Belgia) și Viitorul.

Bud a jucat de două ori la CFR Cluj, dar și la formații precum Liberty Salonta, Gaz Metan Mediaș, FC Bihor, FC Debrecen (Ungaria), Pandurii Târgu-Jiu, Milsami Orhei (Moldova), ACS Poli, Concordia Chiajna și Yverdon-Sport (Elveția). În alb și vișiniu, atacantul a marcat de 30 de ori, în 92 de apariții.

Comenteaza