News alert CFR Cluj a câștigat a treia Supercupă a României din istoria clubului

CFR Cluj a câștigat a treia Supercupă a României din istoria clubului
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Golul marcat de Culio, din penalty a adus primul trofeu al sezonului în Gruia.

Partida de pe Stadionul “Ion Oblemenco” a avut un start echilibrat. Totuși, “feroviarii” au avut mai multe situații de a marca în primele 10 minute, cea mai importantă fiind cea a lui Deac, care a șutat direct din corner pe poarta oltenilor. Craiova a răspuns prin incursiunea lui Mitriță, care a driblat trei apărători, dar șutul său a fost respins de Arlauskis. Până la pauză, același Mitriță a fsot aproape de gol pentru craioveni.

După revenirea de la cabine, echilibrul s-a menținut, dar, treptat, campioana CFR a pus stăpânire pe joc. După un sfert de oră de la reluare, Vinicius a deviat în bară o centrare a lui Ciprian Deac. În minutul 77, nou-intratul Omrani a pătruns în careul advers și a obținut un penalty, pe care Culio l-a transformat fără emoții. Până la final, CS U Craiova a controlat partida în căutarea egalării, dar nici măcar principalul om de gol, Mitriță nu a putut împiedica echipa lui Edi Iordănescu. AStfel, CFR s-a impus cu 1-0 și a câștigat a treia Supercupă din istorie.

Echipe de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Peteleu (Manea ‘46), Mureșan, Vinicius, Camora – Hoban, Culio, Djokovic – Deac, Țucudean (Costache ‘87), Mailat (Omrani ‘55)

CS U Craiova: Pigliacelli – Popa (Markovici ‘80), Gardoș, Ferreira – Dimitrov, Mateiu, Zlatinski, Bancu – Cicâldău, Glavina (Burlacu ’65), Mitriță

Comenteaza