CFR Cluj a câștigat la limită deplasarea de la Chiajna

CFR Cluj a câștigat la limită deplasarea de la Chiajna
CFR Cluj a câștigat cu 1-0 pe terenul Concordiei Chiajna, în etapa a 10-a din Liga 1.

"Feroviarii" au dat lovitura prin Ciprian Deac, care a înscris de la punctul cu var (71). Penalty-ul a fost acordat în urma unui duel dintre Omrani și Marc. După victoria de la Chiajna, formația din Gruia acumulează 25 de puncte și își consolidează prima poziție.

CFR are în acest moment 8 victorii, un egal și un singur eșec. Concordia este pe 12, cu doar 5 puncte. La această partidă, Dan Petrescu a urmărit meciul din tribune. Antrenorul CFR-ului a primit o suspendare de două etape după meciul cu CS Universitatea Craiova, din runda precedentă.

La jocul de duminică, CFR Cluj și-a întâlnit tehnicianul din sezonul trecut, Vasile Miriuță. În formația Concordiei s-a regăsit și atacantul Cristian Bud, care a marcat 11 goluri pentru CFR în ediția 2016-2017. În următoarea etapă, ardelenii vor evolua pe propriul teren împotriva FCSB. Meciul este programat joi, de la ora 21:00.

Concordia Chiajna - CFR Cluj 0-1 (0-0)

Cartonașe galbene: Romario/Peteleu, Omrani, Nistor

A marcat: Ciprian Deac (71 - penalty)

Concordia: Bălgrădean - Fota, Marc, Manasse, Albu - Babic (Pena 78) - Deaconu (Grădinaru 68), Cristescu, Bawab (Bucșa 56), Romario - Bud. Antrenor: Vasile Miriuță

CFR Cluj: Arlauskis - Peteleu (Luchin 85), Mureșan, Boli, Manea - Moutinho (Nistor 56), Djokovic - Nouvier, Deac, Rus - Omrani (Coman 74). Antrenor: Dan Petrescu

Arbitru: Marcel Bârsan

Stadion: Concordia

Comenteaza