CFR Cluj a dat lovitura. Dan Petrescu revine la formația din Gruia

CFR Cluj a dat lovitura. Dan Petrescu revine la formația din Gruia
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul care a adus titlul anul trecut în vitrina “feroviarilor” va reveni, după ce Antonio Conceicao s-a despărțit de clujeni. 

Deși o revenire părea imposibilă, datorită clauzei mari de reziliere din contractul antrenorului, Dan Petrescu e pe cale să revină la CFR Cluj. Potrivit Digisport, tehnicianul și-a reziliat înțelegerea cu Guizhou Zhichneg și va reveni în Gruia. Directorul sportiv al “feroviarilor”, Bogdan Mara se află deja în China și negociază cu fostul internațional.

Până când Dan Petrescu va semna noul angajament cu campioana, interimatul va fi asigurat de Alin Minteuan. Petrescu a preluat-o pe CFR Cluj în sezonul trecut, iar la finalul stagiunii a reușit să aducă ce de-al patrulea titlu din istoria formației din Gruia. În cele 37 de partide petrecute pe banca formației din Gruia, Dan Petrescu a obținut 23 de victorii, 10 remize, în timp ce în patru partide echipa sa a pierdut.

De-a lungul carierei, fostul fundaș dreapta le-a mai pregătit pe Sportul Studențesc, Rapid, Wisla Cracovia (Polonia), Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar (Rusia), Dinamo Moscova (Rusia), Al Arabi (Qatar), ASA Târgu Mureș, Jiangsu Suning (China) și Al Nasr (Emiratele Arabe Unite).

Comenteaza