CFR Cluj a dat lovitura pe piața transferurilor: “M-am întors acasă. Am venit şi pentru tata Petrescu”

CFR Cluj a dat lovitura pe piața transferurilor: “M-am întors acasă. Am venit şi pentru tata Petrescu”
| Foto: foto amiensfootball.com

Campionii s-au înțeles cu fostul atacant din Gruia, Lacina Traore, care va semna un contract zilele viitoare.

Probleme ofensive din primele meciuri ale sezonului și absența îndelungată a golgheterului Țucudean i-au forțat pe “feroviari” să mute pe piața transferurilor. Clujenii s-au înteles cu fostul atacant din Gruia, Lacina Traore. Ivorianul s-a despărțit de maghiarii de la Ujpest și va reveni la CFR Cluj. Vârful e aproape de a semna contractul în următorarele zile.

Atacantul se declară încântat de revenirea în Gruia. “Mă bucur să fiu aici. Mă simt acasă la Cluj. CFR înseamnă totul pentru mine. Am venit aici când eram foarte tânăr, iar CFR m-a făcut un jucător de valoare. Nu voi uita niciodată asta. Mi-a schimbat viaţa, da. M-a ajutat mult şi acum vreau să ajut şi eu echipa. Nu pentru bani am venit aici. Am renunţat la bani pentru că aş fi bucuros să ajut şi sunt bucuros că m-am întors acasă. Am venit şi pentru “tata meu” Petrescu.

Am fost la Kuban împreună şi am lucrat foarte bine. Este un antrenor cu care vorbesc tot timpul. Nu este un antrenor cu care este uşor să lucrezi, dar este bine aşa. Mi-am dorit tot timpul să mai lucrez cu el şi mă bucur că am şansa. Mă ştie mai bine ca toţi. El poate să mă ajute să revin la o formă foarte bună. Simt că m-am întors acasă. Cei de aici au fost familia mea şi vreau să dau înapoi ceva din ce mi s-a oferit la CFR”, a declarat Lacina Traore pentru Prosport.

Ivorianul a jucat pentru CFR Cluj între 2008 și 2011. Traore a jucat 63 de meciuri pentru “feroviari” și a înscris de 19 ori.

Comenteaza