CFR Cluj a detronat liderul din Liga 1. Culio a încheiat cu gol aventura alături de "feroviari"

CFR Cluj a detronat liderul din Liga 1. Culio a încheiat cu gol aventura alături de "feroviari"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Trupa lui Dan Petrescu a învins Astra Giurgiu, scor 2-0, și a revenit pe prima poziție în clasament. 

Ultima partidă a anului în Gruia a început echilibrat, iar prima ocazie a venit doar în minutul 20. Păun a centrat bine pentru Costache, dar jucătorul din banda dreaptă a fost blocat de apărarea adversă. Totuși, golul a venit la jumătatea reprizei, același Costache a șutat, Kitanov a respins, dar balonul a ajuns la Burcă, care a deschis scorul (23). Până la finalul reprizei, giurgiuvenii au încercat să egaleze, însă cel mai aproape a fost Budescu în minutul 34. Astfel, scorul pauzei a fost 1-0.

Ca și în prima parte, startul actului secund a fost unul modest. Totuși, clujenii au turat motoarele, iar după o oră de joc au început să apară ocaziile la poarta lui Kitanov. Primul a fost Costache, care a trimis pe lângă dintr-o poziție perfecta (64), Iar Rondon l-a imitate la faza următoare (68).  Ultimele 10 minute de joc au consemnat o eliminare în tabăra oaspeților, Budescu fiind eliminat pentru un fault asupra lui Culio. Argetinianul și-a încheiat perfect cariera în Gruia, cu un gol de la distanță, care a stabilit și scorul final, 2-0.

Echipe de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Burcă, Vinicius, Camora – Itu (Bordeianu ‘57), Hoban, Culio – Costache (petrila ‘87), Rondon, Păun (Omrani ’73)

Astra Giurgiu: Kitanov – Graovac (Dandea ’72), Tamaș, Dima (Tounkara ‘46) – Enache, Gheorghe, Crepulja, Simion, Radunovic – Răduț (Begue ’61), Budescu

Comenteaza