Foto CFR Cluj a efectuat antrenamentul oficial înaintea meciului cu Young Boys. Petrescu: “Cred că e cel mai agresiv adversar cu care am jucat”

CFR Cluj a efectuat antrenamentul oficial înaintea meciului cu Young Boys. Petrescu: “Cred că e cel mai agresiv adversar cu care am jucat”

Campioana României se va duela cu campioana Elveției, în cel de-al doilea meci din Grupa A a Europa League.

CFR Cluj este neînvinsă în noul sezon, atât în campionat, cât și în competițiile europene, însă Dan Petrescu este pesimist înaintea jocului cu Young Boys Berna. Tehnicianul “feroviarilor” consideră că elvețienii sunt cea mai agresivă echipă pe care a întâlnit-o de când conduce formația din Gruia.

În plus, Petrescu a vorbit și despre faptul că se va putea baza în campania europeană doar pe 19 jucători, după plecarea lui Mihai Bordeianu și accidentarea lui Mike Cestor.

“Va fi un meci foarte dificil împotriva campioanei Elveției. Ei și Roma sunt mari favoriți la calificarea din grupă. În afară de faptul că pasează foarte bine, au și planul B, mingi lungi pe atacant. În plus, cel de-al doilea atacant e foarte rapid.

Cred că e cel mai agresiv adversar cu care am jucat noi. Din păcate avem probleme de lot, avem vreo 19 jucători și am pierdut doi fotbaliști de pe lista UEFA, Bordeianu și Cestor, care va lipsi șase luni. Va fi foarte greu să facem față în această competiție”, a declarat Dan Petrescu înaintea partidei.

Partida dintre CFR Cluj și Young Boys Berna se va disputa joi, de la 22:00, pe arena din Gruia.

Comenteaza