CFR Cluj a făcut scor într-un joc de pregătire contra Unirii Dej

CFR Cluj a făcut scor într-un joc de pregătire contra Unirii Dej
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana s-a impus în fața echipei din eșalonul secund, scor 4-0.

“Feroviarii” au profitat de pauză dintre cele două meciuri de campionat cu Gaz Metan Mediaș și Rapid și au disputat un joc de pregătire contra Unirii Dej. Dan Petrescu a avut șansa să îi vadă la treabă pe jucătorii care au evoluat mai puțin sau care au sosit recent la Cluj.

Buș, Itu, Neguț și Chipciu au înscris pentru campioni, într-o partidă în care care Yuri și Dimitrov au făcut pentru prima dată cuplu în centrul defensivei.

”Sunt mulți jucători care nu au minute. Sunt mulți jucători noi, care au jucat pentru prima oară împreună. Unirea Dej e o echipă bună de Liga a 2-a, cu care ne-am obișnuit. În prima repriză am început rău, am și înscris un gol și am ratat câteva ocazii.

În repriza a doua nu au mai avut ocazii, cred că meritam mai mult de 4-0. Per total sunt mulțumit de atitudine, dar jocul nu avea cum să fie foarte bun pentru că au jucat pentru prima oară împreună”, a declarat Dan Petrescu la finalul partidei.

Echipa de start:

Bălgrădean – Susic, Dimitrov, Yuri, Fl. Ștefan – Chipciu, Itu, Mal – Sacko, Buș, Birligea. Au mai evoluat: Neguț, Dugandzic, Hoban, Letica, Gîdea.

Comenteaza