CFR Cluj a făcut spectacol la Pitești și continuă cursa spre titlu

CFR Cluj a făcut spectacol la Pitești și continuă cursa spre titlu
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Dan Petrescu s-a distrat în fața celor de la FC Argeș, pe care i-a învins cu 6-0, în runda cu numărul 8 din play-off-ul Ligii 1.

Partida de la Pitești a început cum nu se poate mai bine pentru campioni. După ce au scăpat fără gol primit la ocazia lui Honciu, jocul s-a mutat la poarta lui Greab, iar Păun a deschis scorul ajutat și de o deviere a lui Doborsavlevici (2). “Feroviarii” au controlat meciul, însă nu au impresionat, deși adversarul a fost unul clar inferior.

Totuși, în minutul 19, în urma unei faze fixe, balonul a ajuns în careu, unde Honciu a comis henț, iar centralul a dictat penalty. Deac a fost cel care și-a asumat răspunderea și l-a învins pe Greab, deși goalkeeper-ul a ghicit colțul (20). Meciul a continuat în aceeași notă, iar “feroviarii” au continuat să înscrie.

Cu 8 minute înainte de pauză, Deac a întors bine cu capul, de la marginea careului, iar Manea a șutat puternic, fără speranțe pentru portarul piteștenilor. Același Deac l-a servit și pe Debeljuh, care a stabilit scorul pauzei la Pitești, 4-0 în favoarea CFR-ului.

La revenirea de la cabine, elevii lui Dan Petrescu nu au mai turat motoarele, însă chiar și așa adversarii nu au reușit să pună probleme serioase. În ciuda faptului că “feroviarii” nu au mai forțat, după o oră de joc, Debeljuh a reușit să marcheze din nou, la capătul unei acțiuni colective (60).

Campioana a controlat partida, iar cu 4 minute înainte de finalul timpului regulamentar de joc, Petrila, intrat de pe bancă, și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor și a stabilit scorul final la Pitești, 6-0.

Comenteaza