CFR Cluj a încheiat cu un succes la scor sezonul regulat al Ligii 1

CFR Cluj a încheiat cu un succes la scor sezonul regulat al Ligii 1
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formatia pregătită de Dan Petrescu s-a impus în fața lui Dinamo, scor 4-1.

Campioana a încercat să își surprindă adversarii și a început din nou în sistemul cu 3 fundași centrali. Totuși, cei ce au surprins au fost oaspeții, care au deschis scorul în minutul 4, prin Aloe.

Imediat, "feroviarii" s-au aruncat în ofensivă, însă fără succes. Elevii lui Dan Petrescu au întâmpinat probleme serioase la construcție și au amenințat de puține ori defensiva adversă.

După o perioadă îndelungată în care au pus presiune pe Dinamo, campionii au reușit în cele din urmă să restabilească egalitatea. Deac a rămas singur în apropierea porții și l-a învins pe Eșanu cu un șut la colțul lung (39).

Până la pauză, Stelian Filip a fost eliminat după ce a încasat într-un timp scurt două cartonașe galbene, însă scorul a rămas același, 1-1.

La revenirea de la cabine, Dan Petrescu a mutat ofensiv, iar schimbările au dat roade. La 5 minute de la reluare, nou-intratul Debeljuh și-a adus echipa în avantaj (50). CFR a continuat să forțeze și același Debeljuh a reușit dubla după o pasă superbă a lui Omrani (58).

Dinamo nu a avut forța necesară să pună probleme campioanei, Debeljuh a mai reușit să înscrie încă o dată și a stabilit scorul final, 4-1 pentru "feroviari". 

 

Comenteaza