Video CFR Cluj a încheiat fără gol primit cantonamentul. Petrescu: "Nu mă aşteptam să câştigăm toate meciurile"

CFR Cluj a încheiat fără gol primit cantonamentul. Petrescu: "Nu mă aşteptam să câştigăm toate meciurile"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana României a învins și Hajduk Split, scor 2-0, și a terminat stagiul de pregătire din Austria cu un parcurs perfect, 4 succese în 4 meciuri.

CFR Cluj a trecut de vicecampioana Croației grație golurilor marcate de Ciprian Deac și Cristi Manea și a încheiat cantonamentul cu un record perfect. Dan Petrescu a fost încântat de reușita elevilor săi și speră la un parcurs european cât mai îndelungat.

"Nu mă aşteptam să câştigăm toate meciurile. Ei sunt în urma noastră. Au schimbat toată echipa. 2-0 e un scor care trebuia să fie. De mult n-am mai văzut aşa gol cum a dat Manea. Ar fi bine să începe să marcheze.

O să fie foarte greu să aleg primul „11”. Mâine dimineaţă plecăm şi apoi liber. N-am cum să avem liber. Nu avem cum, dacă jucăm marţi. 3-4 luni nu vom avea zi libere, sperăm noi. Trebuie să ai noroc şi rezultate. Sper să nu ne treacă norocul în meciurile oficiale.

Nu am ce să le reproşez. E primul cantonament în care nu am nicio problemă cu pregătirea. Jefte îmi place foarte mult, de asta a venit aici", a spus antrenorul potrivit as.ro.

Comenteaza