CFR Cluj a pierdut controlul în lupta la titlu. Tensiunile de la club îi afectează pe jucători

CFR Cluj a pierdut controlul în lupta la titlu. Tensiunile de la club îi afectează pe jucători
| Foto: SportPictures

După ce a pierdut cu Universitatea Craiova, scor 2-3, și a remizat împotriva celor de la Astra Giurgiu, 2-2, se pare că echipa "feroviară" a pierdut controlul în lupta la titlu, iar problemele clujenilor par tot mai clare.

După ce a dominat autoritar campionatul, CFR Cluj a avut prestații oscilante după pauza impusă de pandemia de coronavirus, iar acest lucru pare că este cauzat de problemele de la nivelul conducerii, scrie DigiSport.

Deși mulți jucători s-au ferit să vorbească despre acest subiect, inclusiv Andrei Burcă, croatul Damjan Djokovic a recunoscut că jucătorii nu sunt plătiți la zi și a sugerat că ar exista mai multe tensiuni la nivelul conducerii.

"Sunt așa... un pic de turbulențe la birouri. Ne afectează și pe noi. Știi și tu cum e dacă nu ești plătit la zi. Îi afectează pe jucători, dar sperăm că vom da tot ce avem mai bun în următoarele 3-4 săptămâni. Vom sta toți la masă după și vom vedea ce va fi", a declarat Djokovic, la finalul partidei de la Giurgiu.

Problemele financiare și-ar putea pune amprenta și asupra rezultatelor obținute de club. În cazul în care nu va câștiga titlul, CFR Cluj va rata preliminariile Champions League, implicit o sumă importantă de bani.

loading...
Comenteaza